In 2018 vergat ik mijn Blindspot Movie Challenge

Aan het begin van dit jaar maakte ik trouw een lijstje op van films en series die ik in 2018 wilde kijken. Ik besloot dit jaar te gaan voor zes films en zes series, om zo de uitdaging wat aan te passen. Na het opstellen van deze lijst, dacht ik er de rest van  het jaar niet meer aan. Nu het tijd is om de balans op te maken is de conclusie pijnlijker dan ooit. Ik slaagde nog nooit in mijn Blindspot Movie Challenge. Maar ik faalde ook nog nooit zo dramatisch.

Never Let Me Go

Ik keek 0 van de 6 films

Op mijn lijst voor 2018 plaatste ik zes films die ik zeker wilde kijken. Dit waren: Under the SkinNever Let Me GoThe MatrixPandemicChappie en I Origins. Hoewel ik twee van deze films zelfs op dvd in huis heb, heb ik ze dus geen van allen gekeken. Helaas. Niets meer aan te doen.

Ik keek 2 van de 6 series

Op het vlak van series ging het ietsje beter. Ik keek met ontzettend veel plezier naar Generatie B. Dit is een toffe Vlaamse serie gebaseerd op Hoe de wereld perfect functioneert zonder mij van Joost Vandecasteele.

Ook keek ik het tweede seizoen van The 4400. Hierna ging ik zelfs meteen verder met seizoen drie en vier. Ik vond deze serie erg tof en zou hem zeker aanraden.

Helaas waren er ook een aantal series die ik niet keek. Als de dijken breken was ik zeker van plan te kijken, maar toen ik de dvd in de speler deed kreeg ik het beeldformaat niet juist ingesteld. Hierdoor vielen diverse teksten van het beeld. In plaats van een oplossing te zoeken, besloot ik gewoon iets anders te kijken. Ook Les Revenants en het tweede seizoen van The 100 kwamen niet op tafel het afgelopen jaar.

Aan Extant, de laatste serie die op mijn Blindspot lijstje stond, ben ik vol goede moed begonnen. Maar voorlopig is het bij het kijken van twee afleveringen gebleven.

Heb jij dit jaar een Blindspot Movie Challenge gedaan?

2 reacties

 • zwartraafje

  12 januari 2019 at 15:02

  Oops! Langs de andere kant doe je alles wat je doet wel goed. Zelfs als je faalt zie je meteen dat je goed faalt. 🙂 Ik heb eigenlijk nog nooit een film of serie-challenge gedaan maar ik vond het wel leuk dat we het afgelopen jaar wat vaker naar de cinema zijn gegaan. Er zijn nog veel films die ik wil zijn maar ik heb er geen lijstje van liggen om bij te houden.

  Reageer

  • Marcia van der Zwan

   14 januari 2019 at 17:49

   Haha falen in stijl 😉 ik probeer elk jaar een Blindspot Movie Challenge te doen, maar het is me nog nooit gelukt..

   Reageer

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan