Disclaimer

Ik vind het heel belangrijk om te melden dat alle reviews op deze site mijn eerlijke en ongecensureerde mening bevatten. Bovendien verdien ik op geen enkele manier geld aan oogopdetoekomst.com.

Recensie-exemplaren
Soms zijn uitgeverijen zo lief een recensie-exemplaar naar mij op te sturen. Wanneer dit het geval is zal ik dit altijd bij de recensie vermelden. Bovendien is mijn mening ook in dit geval altijd eerlijk, ondanks het feit dat ik het boek gratis kreeg opgestuurd.

Bekijk hier mijn recensiebeleid.

Foto’s, video’s en teksten
Alle foto’s op deze blog zijn – tenzij anders vermeld – door mij gemaakt. De foto’s mogen niet overgenomen worden zonder mijn toestemming en naamsvermelding. Datzelfde geldt voor alle teksten, video’s en andere soorten content.

Partnerprogramma
Ik maak geen onderdeel uit van het bol.com partnerprogramma, of welk partnerprogramma dan ook, omdat ik ervoor kies om voor mijn plezier te bloggen en geen geld wil verdienen aan jullie. Ik plaats dan ook geen affiliate links.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Meer informatie over Oog op de Toekomst
Cijfers en statistieken. Een kijkje achter de schermen.
Informatie voor uitgeverijen en auteurs.
Oog op de Toekomst respecteert uw privacy.

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan