Oog op de Toekomst

Oog op de Toekomst is een blog boordevol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction. Wat in april 2015 begon als een hobby is intussen uitgegroeid tot een serieuze website met recensies over de meest uiteenlopende boeken binnen het sci-fi genre.

Met Oog op de Toekomst wil ik aantonen dat Science Fiction een heel veelzijdig genre is en meer te bieden heeft dan enkel space operas en aliens. Ik schrijf over Young Adult en volwassen boeken en besteed aandacht aan nieuw verschenen titels alsook klassiekers. Maar – en dat is misschien het allerbelangrijkste – ik probeer vooral ook veel verschillende thema’s aan bod te laten komen.

Across the Universe - Beth Revis
https://www.oogopdetoekomst.com/wp-content/uploads/2018/06/dystopische-klassiekers-1-640x426.jpg

Marcia van der Zwan

Ik ben Marcia, een 29-jarige boekenwurm verslaafd aan Science Fiction en dystopia. Van kinds af aan ben ik al gek op lezen. Mijn favoriete kinderboeken Meester Kikker en Dolfje Weerwolfje staan nog altijd te pronken in mijn boekenkast! Deze liefde voor boeken is door de jaren heen alleen maar groter geworden. Naast Science Fiction lees ik graag (vertaalde) literatuur en romans.

Contact

Interesse in een samenwerking? Aarzel niet om me te contacteren!

Wanneer u een boek door mij wilt laten recenseren, een vraag of een opmerking heeft kunt u mailen naar marcia@oogopdetoekomst.com. Ik zal zo snel mogelijk uw vraag in behandeling nemen.

Houd wel in het achterhoofd dat deze blog een hobby naast een fulltime baan is, dus dat ik niet altijd de tijd vind om binnen 24u op mails te antwoorden.

https://www.oogopdetoekomst.com/wp-content/uploads/2018/07/Visitekaartjes-640x427.jpg
Informatie voor uitgeverijen en auteurs.
Cijfers en statistieken. Een kijkje achter de schermen.
Content op deze site valt onder mijn Copyright.
Oog op de Toekomst respecteert uw privacy.

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan