Boekpresentatie Heksenhoeve @ Boekenbeurs

Dinsdag 1 november presenteerde An Janssens haar nieuwste boek Heksenhoeve op de boekenbeurs in Antwerpen. Aan mij de eer om haar te interviewen op het gele podium. Natuurlijk liet ik ook mijn boek signeren. Met dank aan vriend Jimi vind je hier vandaag een fotoverslag van de toffe boekpresentatie waar ik dankzij VBK Uitgevers onderdeel van mocht uitmaken.

Boekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de Boekenbeurs
Liesbet (Zwartraafje^^) en ik op de foto met An Janssens!

Politiethriller met een vleugje fantasy

Al eerder kon je op mijn blog lezen dat ik aangenaam verrast was door Heksenhoeve. Deze politiethriller met een vleugje fantasy wist me vanaf de eerste tot de laatste pagina doen genieten. Het verhaal was spannend, maar tegelijkertijd ontzettend grappig. De personages komen zeer realistisch over en één ding is zeker: ik wil meer Sander Dats!

Ik vond het een enorme eer dat ik gevraagd was om An te interviewen op de boekenbeurs en heb dat met veel plezier gedaan. Het was heel interessant om te horen hoeveel research An eigenlijk gedaan heeft voor dit boek, in hoeverre de personages op haar lijken en meer inzicht te krijgen in haar schrijfproces. Ik hoop dat het publiek net zo genoten heeft van het interview als ik.

Boekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de Boekenbeurs

De signeersessie

Na afloop van het interview signeerde An haar boeken aan de stand van VBK. Hoewel ik nog nooit in mijn leven een boek heb laten signeren door een auteur, vond ik dit de ideale gelegenheid om deze stap te zetten. Eens moest ik toch mijn eerste gesigneerde boek in de kast kunnen zetten. Op deze manier heb ik een leuke herinnering aan dit gezellige interview op de boekenbeurs.

Liesbet was zo lief me te vergezellen in de rij om te signeren en hieronder check je heel de paparazzi fotoshoot die Jimi van ons maakte ^^ (met vooral de wij-staan-nonchalant-in-de-rij-foto..)

Boekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de BoekenbeursBoekpresentatie Heksenhoeve, An Janssens op de Boekenbeurs

Welk boek is jouw eerste gesigneerde boek ooit?

14 reacties

 • zwartraafje

  3 november 2016 at 09:31

  Nu snap ik wat je gisteren zei. 😉 Die ‘wij-staan-nonchalant-in-de-rij’ foto (maar tonen wel mooi de boekcover van Heksenhoeve) is echt grappig. Gelukkig zijn de foto’s die Jimi tijdens het interview trok niet wazig. Het zal dan toch aan de camera liggen én niet aan de verlichting.

  Reageer

  • Marcia

   4 november 2016 at 09:29

   Haha van zo’n camera van 500 euro verwacht ik dat hij ondanks slechte belichting gewoon zn werk doet XD en ik vind onze foto’s echt super leuk! Hopelijk kunnen we er zaterdag nog veel meer maken 😉

   Reageer

 • zwartraafje

  3 november 2016 at 09:32

  Oh ja, mijn allereerste gesigneerde boek was een exemplaar van Herman Brusselmans. Maar die was uiterst bondig. Geen persoonlijke boodschap zoals die van An Janssens.

  Reageer

 • saartje

  3 november 2016 at 11:22

  Ik heb nog nooit een boek laten signeren. Ik schuif niet zo graag aan, behalve voor dessert.

  Reageer

  • Marcia

   4 november 2016 at 09:30

   hahaha wat een geweldige reactie! Zelf zou ik stiekem misschien ook liever aanschuiven voor een lekkere chocolademousse 😉

   Reageer

 • Kiki @ De Bookgeek

  3 november 2016 at 11:23

  Mijn eerste gesigneerde boek was The Selection van Kiera Cass. En boek twee en drie en The Selection Stories (het was een box). Dus eigenlijk vier. Kiera Cass was tegelijkertijd de eerste schrijfster die ik ooit had ontmoet die niet uit Nederland kwam.

  Reageer

  • Audrey

   3 november 2016 at 12:50

   Hè! Van mij was het net hetzelfde! Zo geweldig! 😉

   Reageer

  • Marcia

   4 november 2016 at 09:31

   Ik heb Kiera Cass ook ooit ontmoet op de boekenbeurs, maar het was niet eens in me op gekomen om de boeken mee te nemen om te laten signeren XD

   Reageer

 • quillscene

  3 november 2016 at 12:46

  Wat leuk! Ik kom zaterdag naar de boekenbeurs en ik moet zeggen… ‘Heksenhoeve’ staat ook op mijn verlanglijstje ^^

  Reageer

  • Marcia

   4 november 2016 at 09:31

   Hopelijk zie ik je zaterdag! 😀

   Reageer

 • Annelies

  3 november 2016 at 18:26

  Dat zag er heel gezellig uit! Ik ga volgende week naar de Boekenbeurs en Heksenhoeve staat zeker op mijn verlanglijstje.

  Reageer

  • Marcia

   4 november 2016 at 09:32

   Hopelijk ga jij net zoveel van het boek genieten als ik heb gedaan 🙂 en veel plezier op de boekenbeurs natuurlijk!

   Reageer

 • ursulavisser

  5 november 2016 at 16:54

  Kaal van Marco Roelofs 🙂 Ik heb meer CD’s die gesigneerd zijn, ha ha

  Reageer

 • Annemieke

  6 november 2016 at 17:34

  Haha die foto van jou en Liesbet nonchalant wachtend in de rij is wel heel leuk ja. 😀 Mijn eerste gesigneerde boek was een boek van Darren Shan dat ik gesigneerd heb gekocht. (En die ik ga weggeven aan iemand voor haar verjaardag omdat ik denk dat diegene er blijer mee zal zijn dan ik uiteindelijk.)

  Reageer

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan