Zilveren Vleugels Release Party: vlog & fotoverslag

Zaterdag 11 februari presenteerde Vanessa Gerrits Zilveren Vleugels, het tweede boek in de Vleugels trilogie, op een feestelijke middag in de Brugse Boekhandel. Ook uitgeefster Jen Minkman was aanwezig. Naast een toffe introductie tot de Vleugels trilogie waren er een workshop world building van Jen Minkman, een quiz waarmee je jouw naam in het derde deel in de vleugels trilogie kon winnen én pannenkoeken à volonté. Ik maakte een vlog van deze geweldige middag!

Een versierde boekhandel

Ik kon het niet laten om naast het filmen ook nog wat foto’s te maken. Vanessa had haar uiterste best gedaan de boekhandel te versieren in de stijl van haar trilogie. Zo kon je boekenleggers vinden, visitekaartjes, een ‘vind je eigen engelennaam’ en een celestiële zorglicentie.

Zilveren Vleugels Release Party

Een interview met Vanessa

Vanessa en Jen spraken samen over de totstandkoming van de Vleugels trilogie, waarvan Vanessa de eerste twee delen eerst in eigen beheer uitgaf. Toen Jen Minkman de uitgeverij Dutch Venture Publishing oprichtte was Vanessa één van de eerste auteurs van eigen bodem waar ze aan dacht.

Zilveren Vleugels Release PartyZilveren Vleugels Release PartyZilveren Vleugels Release PartyZilveren Vleugels Release PartyZilveren Vleugels Release Party

Heerlijke pannenkoeken en een toffe quiz

Het was een super gezellige middag in de Brugse Boekhandel. De pannenkoeken waren echt overheerlijk en de quiz was heel erg tof. Ik wist veel meer vragen juist te beantwoorden dan ik op voorhand had verwacht. Ik vond het leuk om Jen eindelijk eens in het echt te ontmoeten en Vanessa over haar boeken te horen spreken, in plaats van over een leesclub boek. De tijd vloog voorbij. Voordat ik het wist had ik opnieuw een hele dag in de tofste boekhandel van België gespendeerd. Ik kan niet wachten op het volgende evenement!

Wat is het eerstvolgende evenement dat bij jou op de kalender staat?

3 reacties

 • Annemieke

  15 februari 2017 at 17:39

  Leuk! Als het goed is zie ik Jen en Vanessa vrijdag in Zwolle. 🙂

  Reageer

 • zwartraafje

  26 februari 2017 at 09:22

  Phew, eindelijk de tijd gevonden om eens rustig jouw vlog te bewonderen. Ik vroeg me al af of het niet genant aanvoelde om zo in het centrum van Brugge tegen een camera aan te praten. Vooral de blikken van omstaanders zouden me onzeker maken. Goed dat jij het wel aandurft want het is weer een leuk filmpje geworden.

  Reageer

  • Marcia

   26 februari 2017 at 10:35

   Dankjewel! Stiekem probeerde ik steeds te wachten met praten tot het een beetje rustig was op straat, maar in toeristisch Brugge blijft dat moeilijk 😉

   Reageer

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan