Vrolijk kerstfeest

Lieve lezers, het gebeurt niet vaak dat ik jullie persoonlijk aanspreek in mijn blog. En al helemaal niet als aanhef. Maar vandaag is het tijd voor een persoonlijke boodschap. Ik wil jullie namelijk allemaal een hele fijne kerst wensen. Met de mensen die je graag ziet om je heen, veel te veel lekker eten en misschien wel leuke (boekige) cadeautjes onder de boom. Dat het heerlijke dagen mogen zijn!

Vrolijk kerstfeest 2018

Kerstkiekjes

Dit is de kerstboom van mijn broer en zijn vrouw. Op de achtergrond zie je ook hun kat Fili – vernoemd naar een van de dwergen uit Lord of the Rings.

Vrolijk kerstfeest 2018Vrolijk kerstfeest 2018

Geniet van de liefste mensen

Een bezoekje aan Groningen is voor mij pas compleet als ik mijn liefste vriendinnetjes heb gezien. Hieronder zie je Ellen en Heleen. We kennen elkaar van de opleiding communicatie en kwamen er deze week achter dat we al acht jaar vriendinnen zijn. We zien elkaar sowieso ieder jaar in de decembermaand, omdat ik dan altijd wel een bezoekje aan mijn familie plan. De ene keer met kerst en de andere keer met Oud & Nieuw.

Ik hoop dat jullie ook omringd zijn door fijne mensen deze feestdagen.

Vrolijk kerstfeest 2018Vrolijk kerstfeest 2018
Fijne feestdagen!

Vrolijk kerstfeest 2018

8 reacties

 • Harko

  25 december 2018 at 09:36

  een bijzonder gezellige kerst!

  Even een kleine interventie, onder de noemer ‘uhm actually’: Fili, de dwerg, is geen personage van Lord of the Rings, maar van The Hobbit. Het verhaal speelt zich of in hetzelfde ‘universum’ en The Lord of the Rings is het vervolg op The Hobbit. Maar hetzelfde zijn ze niet. http://tolkiengateway.net/wiki/F%C3%ADli

  Nog fijne en gezellige feesten en veel lees- en blogplezier in 2019!

  Reageer

  • Marcia van der Zwan

   26 december 2018 at 11:29

   Haha dan blijkt maar weer duidelijk dat ik niets weet van het oeuvre van Tolkien. Maar nu je het zegt kan ik me wel het personage Fili herinneren uit de films van The Hobbit 😉

   Reageer

 • Nancy

  25 december 2018 at 12:26

  Ook voor jou fijne feestdagen!

  Reageer

  • Marcia van der Zwan

   26 december 2018 at 11:29

   Dankjewel Nancy!!

   Reageer

 • Annemieke

  28 december 2018 at 07:59

  Ik hoop dat je fijne dagen hebt gehad Marcia. 🙂

  Reageer

  • Marcia van der Zwan

   28 december 2018 at 11:38

   Ik heb hele fijne dagen gehad, dankjewel! Jij ook?

   Reageer

 • zwartraafje

  17 januari 2019 at 18:28

  Haha, ik dacht exact hetzelfde dan wat Harko hierboven al schreef. Onze (spijtig genoeg overleden) cavia Gimli was dan weer wel een verwijzing naar Lord of the Rings. Mijn trouwjurk kwam er ook uit. Maar ik heb de boeken dus zelf ook nog steeds niet gelezen. 🙂

  Reageer

  • Marcia van der Zwan

   17 januari 2019 at 18:34

   Haha oepsie! Ik ben niet zo mee met alle verhalen van Tolkien..

   Reageer

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan