Mijn boekenkast in cijfers | Editie 2018

Naar jaarlijkse traditie maakte ik aan de start van 2018 een infographic van mijn boekenkast. Hoewel ik niet zo trots ben op het aantal ongelezen boeken in mijn collectie (maar liefst 79 boeken!) blijft het leuk om op deze manier naar je boekenkast te kijken.

Mijn boekenkast in cijfers

Uit hoeveel boeken bestaat jouw collectie?

 • Bekijk mijn Infographic van 2017
 • Bekijk mijn Infographic van 2016

 

10 reacties

 • Rowan

  18 januari 2018 at 17:20

  Zoveel boeken van Awesomebooks 😮 haha

  Reageer

  • Marcia

   21 januari 2018 at 18:27

   Ja echt he! Dat is een verslaving die ik nodig moet afleren in 2018 – want volgens mij komen ook mijn meeste ongelezen boeken van die site :p

   Reageer

 • katrienw

  19 januari 2018 at 19:10

  569 boeken. En dat zijn enkel de boeken in m’n kast of in de dozen die in het huis staan waar we nu wonen. Bij mam en pap op zolder liggen nog wel wat dozen uit m’n kindertijd en ook m’n hele stripcollectie! 🙂

  Reageer

  • Marcia

   21 januari 2018 at 18:27

   Al mijn kinder- en jeugdboeken liggen inderdaad ook nog bij mijn ouders en zijn niet meegeteld in deze infographic. Voorlopig heb ik daar gewoon geen plaats voor in het appartement waar ik nu woon 😉

   Reageer

 • Annemieke

  20 januari 2018 at 18:33

  Ik heb nog niet geteld van het jaar hoeveel boeken ik heb in mijn kast maar wees gerust, mijn tbr is echt het dubbele dan die van jou. 😉

  Reageer

  • Marcia

   21 januari 2018 at 18:28

   Haha dan voel ik me toch een ietsje beter :p

   Reageer

 • zwartraafje

  30 januari 2018 at 21:34

  Ik vind het steeds zo interessant om voor mezelf elk jaar zo’n blogpost samen te stellen. Ok, ook een beetje confronterend maar wel super fijn om exact te weten wat er in je kasten terug te vinden is. Uiteraard vind ik het ook fijn om dat bij anderen te ontdekken. Grappig dat je net als ik perfect weet waar je boeken vandaag komen. Oh ja, over die tbr hoef je je zoals Annemieke al aangaf echt geen zorgen te maken. Ik begon het jaar met een 150 ongelezen boeken en deze maand kwamen er daar – ook al kocht ik er zelf maar één – alweer een heel aantal bij. Ik weet dus nog wat doen de komende maanden.

  Reageer

  • Marcia

   3 februari 2018 at 09:39

   Nu voel ik me inderdaad minder slecht over het aantal ongelezen boeken in mijn kast, bedankt haha XD

   Reageer

 • Pingback: Dancing Out of January 2018 – A Dance With Books

 • Pingback: Bloggerlovin #24 | Zwartraafje

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan