https://www.oogopdetoekomst.com/wp-content/uploads/2018/05/eve-of-man-1-640x427.jpg
Staalhart - Brandon Sanderson

Recensiebeleid

Informatie voor uitgeverijen en auteurs.

• Ik recenseer zowel eigen boeken als bibliotheekboeken en recensie-exemplaren.

• Ik recenseer op Oog op de Toekomst enkel boeken die vallen binnen het genre Science Fiction, van jeugd- en Young Adult boeken tot volwassen literatuur. Twijfelt u of een boek iets voor mij zal zijn? Stuur gerust een mailtje.

• Mijn recensies bevatten altijd mijn eerlijke mening. Het opsturen van een recensie-exemplaar staat niet garant voor een positieve recensie.

• Ik geef de voorkeur aan fysieke exemplaren, omdat fotografie een belangrijk onderdeel is van mijn blog. In overleg accepteer ik echter ook digitale recensie-exemplaren (.epub of .pdf).

• Ik publiceer mijn recensies op mijn blog, Goodreads en Hebban. Daarnaast deel ik deze via social media. Op vraag kan ik ook recensies plaatsen op bol.com en andere sites.

• U kunt uw recensieverzoek mailen naar marcia@oogopdetoekomst.com. Wanneer een recensie-exemplaar onaangekondigd wordt opgestuurd, behoud ik het recht om het ontvangen exemplaar niet op mijn blog te recenseren.

• Ik streef ernaar om ontvangen recensie-exemplaren binnen vier tot zes weken na ontvangst te lezen en te recenseren. Ik kan hiervoor echter geen garanties bieden aangezien mijn blog een hobby is naast mijn fulltime baan.

Meer informatie over Oog op de Toekomst
Cijfers en statistieken. Een kijkje achter de schermen.
Content op deze site valt onder mijn Copyright.
Oog op de Toekomst respecteert uw privacy.

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan