PersoonlijkIk heb een Slytherin sjaal!

Halverwege december sprak ik af met Liesbet, mede boekblogger en goede vriendin. In Antwerpen gingen we van cafeetje naar cafeetje. Op deze gezellige dag kreeg ik ook een prachtig zelfgemaakt cadeau van Liesbet: een Slytherin sjaal. Nu kan iedereen zien tot welke afdeling van Zweinstein ik behoor én heb ik elke dag Liesbet een beetje bij me!

Slytherin Sjaal gemaakt door Liesbet, ZwartraafjeSlytherin Sjaal gemaakt door Liesbet, ZwartraafjeSlytherin Sjaal gemaakt door Liesbet, Zwartraafje

Een warme nek

Voor een echte Slytherin is het belangrijk om een warme nek te hebben. Of zoals J.K. Rowling het verwoordt:

“We Slytherins are brave, yes, but not stupid. For instance, given the choice, we will always choose to save our own necks.”

Hoewel ik heus niet altijd zo egoïstisch ben als in bovenstaande quote, vind ik het geen schande om af en toe voor jezelf te kiezen. Zeker als het gaat om het hebben van een koude nek of niet!

Slytherin Sjaal gemaakt door Liesbet, ZwartraafjeSlytherin Sjaal gemaakt door Liesbet, ZwartraafjeSlytherin Sjaal gemaakt door Liesbet, Zwartraafje

Ambitieus en fashionable

Ik ben niet echt iemand die mee is met de mode, maar met een sjaal als deze kan een Potterfan ook in de winter stijlvol over straat. De kleuren grijs en groen horen toevallig tot mijn favorieten. Dus deze sjaal past bij het overgrote deel van mijn kleding.

“And power-hungry Slytherin
Loved those of great ambition.”

Een Slytherin kenmerk dat overigens volledig van mij op toepassing is, lees je in bovenstaande quote van de Sorteerhoed. Ik ben ontzettend ambitieus. Ik weet wat ik wil en ik doe mijn best mijn doelen te realiseren.

Slytherin Sjaal gemaakt door Liesbet, Zwartraafje

Na het schrijven van deze blogpost voel ik me nu net een fashion blogger, haha! In ieder geval wil ik Liesbet bij deze nog eens extra bedanken voor de super mooie sjaal. 

10 reacties

 • Charlotte

  12 januari 2019 at 09:19

  Chansaaar 😉
  Chapeau, Liesbet, echt mooi gemaakt!

  Reageer

  • Marcia van der Zwan

   12 januari 2019 at 10:20

   Ja dat was onverwacht toch wel een heel mooi cadeau!!

   Reageer

 • Katrien

  12 januari 2019 at 12:26

  Hij is echt supermooi! En hij staat je. Topwerk van Zwartraafje 😉.

  Reageer

  • Marcia van der Zwan

   14 januari 2019 at 17:47

   Zwartraafje doet niets anders dan topwerk afleveren 😍

   Reageer

 • Niek

  12 januari 2019 at 13:50

  Wat leuk dat je zoveel foto’s van jezelf laat zien. Goeie illustraties.
  Dat geldt trouwens voor al jouw blogs maar nu moest ik het wel een keer zeggen. 🙂

  Reageer

  • Marcia van der Zwan

   14 januari 2019 at 17:48

   Dankjewel voor het compliment!

   Reageer

  • Marcia van der Zwan

   18 januari 2019 at 16:01

   Jaaaaa 😍

   Reageer

 • Pingback: Verschillende kleine boekgerelateerde diy projecten | Zwartraafje

 • Pingback: Potteritis #3 | Zwartraafje

Laat een reactie achter

Je mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Oog op de Toekomst is een website vol verhalen over aliens, post-apocalyptische werelden, zombies, klimaatverandering en toekomstige werelden in crisis. Oftewel: een blog compleet in het teken van Science Fiction.

© Marcia van der Zwan